Ortak e-tablo düzenleme
Kullanıcı listesini görüntüleme
Bir e-tablo birkaç kullanıcı tarafından aynı anda düzenlenirken, dosyayı şu anda kimlerin düzenlediğini görebilirsiniz.
- üst araç çubuğunun sağ köşesindeki
Ortak çalışma simgesine dokunun,
- Kullanıcılar menü öğesini seçin.
Kullanıcılar paneli açılır ve e-tabloyu şu anda düzenleyen kullanıcıların listesini gösterir.

Yorum ekleme
Yorum bırakmak için:
- yorum yapmak istediğiniz hücreyi seçin,
- Yorum Ekle menüsünü şu yollardan biriyle açın:
- üst araç çubuğundaki
simgesine dokunun,
sekmesine geçin ve Yorum menü öğesini seçin veya
- açılır menüde Yorum Ekle seçeneğine dokunun,
- üst araç çubuğundaki
- yorumu yazın,
- Tamamlandı düğmesine dokunun.

Yorum e-tabloya eklenir ve diğer kullanıcılar tarafından görülebilir.
Yorumları görüntüleme
E-tabloya eklenen tüm yorumları görüntülemek için:
- üst araç çubuğunun sağ köşesindeki
Ortak çalışma simgesine dokunun,
- Yorumlar menü öğesini seçin.

Geçerli yorumu görüntülemek için:
- yorum içeren bir hücreyi seçin,
- açılır menüde Yorumu Görüntüle menü öğesine dokunun.

Önceki yoruma geçmek için okunu, sonraki yoruma geçmek için
okunu kullanın.
Diğer kullanıcılar tarafından eklenen yorumlara yanıt vermek için:
- Yorumlar panelinde
simgesine dokunun ve Cevap ekle seçeneğini belirleyin.
- geçerli yorum panelinde, yorumun altındaki Cevap ekle bağlantısına dokunun.
Cevap ekle alanına metninizi girin ve Tamamlandı düğmesine dokunun.
Yorumları şu şekilde yönetebilirsiniz:
- yorumları düzenlemek için
simgesine dokunun ve Düzenle seçeneğini belirleyin,
- yorumları silmek için
simgesine dokunun ve Yorumu sil seçeneğini belirleyin,
- tartışmayı kapatmak için yorumun sağındaki
simgesine dokunun. Ayrıca
simgesine dokunup Çöz seçeneğini de belirleyebilirsiniz. Bundan sonra yorumunuzla başlattığınız tartışma çözüldü durumunu alır. Tartışmayı yeniden açmak için yorumun sağındaki
simgesine dokunun veya
simgesine dokunup Tekrar aç seçeneğini belirleyin.
Yorumların ve/veya çözümlenmiş yorumların çalışma sayfasında görüntülenip görüntülenmeyeceğini belirleyebilirsiniz. Bunu uygulama ayarlarını kullanarak yapabilirsiniz. Yorumların görüntülenmesini devre dışı bırakırsanız, yorum yapılan hücrenin sağ üst köşesinde turuncu işaretler görüntülenmez, ancak tüm yorumlar yine de Yorumlar panelinden görüntülenebilir.