Ortak düzenleme: yorumlar ve incelemeler
Yorumları görüntüleme
- Üst araç çubuğundaki
Ortak çalışma simgesine dokunun.
- Yorumlar menü öğesini seçin.
Yorumları ve yanıtları şu şekilde yönetebilirsiniz:
- yeni yorum eklemek için yorum bırakmak istediğiniz nesneyi seçin ve açılır menüden Yorum Ekle seçeneğini belirleyin,
- yorumları yanıtlamak için
simgesine dokunun ve Cevap ekle seçeneğini belirleyin, ardından metninizi girin ve onay simgesine dokunun,
- yorumları veya yanıtları düzenlemek için
simgesine dokunun ve Yorum düzenle / Cevabı Düzenle seçeneğini belirleyin,
- yorumları veya yanıtları silmek için
simgesine dokunun ve Yorumu sil / Cevabı sil seçeneğini belirleyin,
- bir tartışmayı çözmek için yorumun sağındaki
simgesine dokunun. Yeniden açmak için
simgesine dokunun veya yorum menüsündeki Tekrar aç seçeneğini kullanın.
İnceleme seçeneklerini kullanma
- Üst araç çubuğundaki
Ortak çalışma simgesine dokunun.
- Belge İncelemesi menü öğesini seçin.
Belge İncelemesi paneli aşağıdaki seçenekleri sunar:
- Değişiklikleri izle — izleme menüsünü açmak için dokunun ve kullanılabilir seçeneklerden birini belirleyin:
- Benim için açık — değişiklik izleme yalnızca geçerli kullanıcı için etkinleştirilir. Seçenek geçerli düzenleme oturumu boyunca açık kalır ve belgeyi yeniden yüklediğinizde veya yeniden açtığınızda kapanır. Diğer kullanıcıların izlemeyi açması veya kapatması bu seçeneği etkilemez.
- Benim için kapalı — değişiklik izleme yalnızca geçerli kullanıcı için devre dışı bırakılır. Seçenek geçerli düzenleme oturumu boyunca kapalı kalır. Diğer kullanıcıların izlemeyi açması veya kapatması bu seçeneği etkilemez.
- Benim için ve herkes için açık — değişiklik izleme etkinleştirilir ve belge yeniden yüklendiğinde veya yeniden açıldığında da korunur. Yeniden yüklemede tüm kullanıcılar için izleme açık olur. Başka bir kullanıcı izlemeyi kapatırsa, tüm kullanıcılar için Benim için ve herkes için kapalı durumuna geçer.
- Benim için ve herkes için kapalı — değişiklik izleme devre dışı bırakılır ve belge yeniden yüklendiğinde veya yeniden açıldığında da korunur. Yeniden yüklemede tüm kullanıcılar için izleme kapalı olur. Başka bir kullanıcı izlemeyi açarsa, tüm kullanıcılar için Benim için ve herkes için açık durumuna geçer.
- Görüntü Modu — değişikliklerin nasıl görüntüleneceğini seçin:
- İşaretleme — tüm değişiklikleri gösterir; belge düzenlenebilir.
- Son — belgeyi tüm değişiklikler kabul edilmiş gibi görüntüler; belge düzenlenemez.
- Orjinal — belgeyi tüm değişiklikler reddedilmiş gibi görüntüler; belge düzenlenemez.
- Değişikliği İncele — önceki ve sonraki oklarını kullanarak değişiklikler arasında gezinin, değişiklikleri tek tek kabul edin veya reddedin. Kararınızı geçerli değişikliğe uygulamak için Onayla veya Reddet seçeneğine dokunun.
- Tüm Değişikliği Onayla — izlenen tüm değişiklikleri tek seferde kabul eder.
- Tüm Değişiklikleri Reddet — izlenen tüm değişiklikleri tek seferde reddeder.