Ana içeriğe geç

Çalışma Alanını Silme

Çalışma alanını devre dışı bırakma/silme​

Ayarların Çalışma alanını sil bölümü, çalışma alanınızı geçici olarak devre dışı bırakmanıza veya kalıcı olarak silmenize olanak tanır. Şu anda bu seçenek yalnızca SaaS sürümünde kullanılabilir.

Çalışma alanını devre dışı bırakma​

Çalışma alanını geçici nedenlerle kullanmayacaksanız devre dışı bırakın. Bunun için:

  1. Çalışma alanını devre dışı bırak sekmesine geçin.

  2. Devre dışı bırak düğmesine tıklayın.

    Deactivating/Deleting the workspace

  3. İşlemi onaylamak için bir bağlantı çalışma alanı sahibinin e-posta adresine gönderilir. İşlemi onaylamak için bağlantıyı izleyin.

not

Bu bağlantı yalnızca 7 gün geçerlidir. Çalışma alanını devre dışı bırakma işlemini bu süre içinde tamamlayın.

Bundan sonra çalışma alanınız ve onunla ilişkili tüm bilgiler belirli bir süre boyunca kimsenin erişemeyeceği şekilde engellenir.

Çalışma alanınızı istediğiniz zaman yeniden etkinleştirebilirsiniz. Çalışma alanınıza geri dönmek ve onu yeniden kullanmaya başlamak için onay e-postasındaki ikinci bağlantıyı kullanın. Bu nedenle bu e-postayı güvenli bir yerde saklayın.

Çalışma alanını silme​

Çalışma alanınızı kullanmayı düşünmüyorsanız ve kalıcı olarak silmek istiyorsanız:

  1. Çalışma alanını sil sekmesine geçin.

  2. Talebinizi göndermek için Sil düğmesine tıklayın.

    Deactivating/Deleting the workspace

  3. Açılan Çalışma alanını sil penceresinde otomatik faturalandırmanın kapalı olduğundan emin olun, çünkü silme talebi otomatik faturalandırmayı durdurmaz. Otomatik faturalandırma durumunu Stripe müşteri portalınızda kontrol etmek için bu penceredeki bağlantıyı kullanın. Talebinizi onaylamak için Sil düğmesine, göndermeden pencereyi kapatmak için İptal düğmesine tıklayın.

  4. İşlemi onaylamak için bir bağlantı çalışma alanı sahibinin e-posta adresine gönderilir. İşlemi onaylamak için bağlantıyı izleyin.

not

Bu bağlantı yalnızca 7 gün geçerlidir. Çalışma alanını silme işlemini bu süre içinde tamamlayın.

Çalışma alanınızda depolanan tüm veriler ve kayıt bilgileriniz silinir. Çalışma alanınızı yeniden etkinleştiremez ve onunla ilişkili hiçbir bilgiyi kurtaramazsınız.