Pređi na glavni sadržaj

Brisanje radnog prostora

Deaktivacija/brisanje radnog prostora​

U odeljku Brisanje radnog prostora u podešavanjima možete privremeno deaktivirati ili trajno obrisati vaš radni prostor. Trenutno je ova opcija dostupna samo u SaaS verziji.

Deaktivacija radnog prostora​

Ako odlučite da ne koristite radni prostor iz nekih privremenih razloga, deaktivirajte ga. Da biste to uradili,

  1. prebacite se na karticu Deaktiviraj radni prostor.

  2. kliknite na dugme Deaktiviraj.

    Deaktivacija/Brisanje radnog prostora

  3. link za potvrdu operacije biće poslat na email adresu vlasnika radnog prostora. Pratite link da biste potvrdili operaciju.

note

Ovaj link važi samo 7 dana. Molimo vas da završite proces deaktivacije radnog prostora u tom periodu.

Nakon toga, vaš radni prostor i sve informacije povezane s njim biće blokirane tako da niko nema pristup tokom određenog perioda.

Moći ćete da ponovo aktivirate vaš radni prostor u bilo kom trenutku. Da biste se vratili u radni prostor i ponovo ga koristili, koristite drugi link koji je obezbeđen u emailu za potvrdu. Zato, molimo vas, čuvajte ovaj email na sigurnom mestu.

Brisanje radnog prostora​

Ako mislite da nećete koristiti vaš radni prostor i želite da ga trajno obrišete,

  1. prebacite se na karticu Obriši radni prostor.

  2. kliknite na dugme Obriši da biste poslali vaš zahtev.

    Deaktivacija/Brisanje radnog prostora

  3. u prozoru Obriši radni prostor koji se otvori, proverite da je automatska naplata isključena, jer je sam zahtev za brisanje ne zaustavlja. Pomoću linka u ovom prozoru proverite status automatske naplate u vašem Stripe korisničkom portalu. Kliknite na dugme Obriši da biste potvrdili zahtev ili na dugme Otkaži da biste zatvorili prozor bez slanja zahteva.

  4. link za potvrdu operacije biće poslat na email adresu vlasnika radnog prostora. Pratite link da biste potvrdili operaciju.

note

Ovaj link važi samo 7 dana. Molimo vas da završite proces brisanja radnog prostora u tom periodu.

Svi podaci pohranjeni u vašem radnom prostoru, kao i vaši registracioni podaci biće obrisani. Nećete moći da ponovo aktivirate vaš radni prostor niti da povratite bilo koju informaciju povezanu s njim.